Sziasztok!

Elkészült a 42069 szett motorizált verziója, íme a videó:

Mivel időszűkében megpróbáltam úgy átalakítani az autót hogy minél kevésbé kelljen visszabontani, ezért a megoldások nem annyira esztétikusak és biztos lehetne szebben/jobban is csinálni (főleg a hajtás részt). Az alábbi elemek kerültek bele:

4 PF L motor (hajtás)

1 PF Servo motor (kormányzás)

3 PF M motor (csörlő, tetőnyitás, V8 meghajtása)

1 PF kapcsoló

2 8878 battery box

4 PF lámpa

2 SBrick


Mivel az autó súlya is jócskán megnőtt ezért a 4 L motor úgy-ahogy megmozgatja a szettet de némi plusz erő azért nem ártana. A servo motor érezhetően szenved a kormányzással, bár azt már kézzel se volt egyszerű kezelni. Álló helyzetben nem is tud nagyon kanyarodni, lehet hogy még egy servo motor segítene a helyzeten. A fények nagyon jól mutatnak rajta, még a tetejére is elférne egy LEDsor csak annyi lámpám épp nem volt :)

Néhány szó magáról a szettről - szerintem egy nagyon jól kitalált készlet, tele olyan építési megoldásokkal amiket eddig inkább MOC-okon láttam, szuper volt építeni. A végeredmény kicsit nagyobb lett mint amire számítottam, kisebb készletekhez vagyok szokva :) Ami probléma lehet talán az a sima padlón való közlekedés, a gumibetétek ellenére hajlamos a lánctalp megcsúszni. Összességében egy jól játszható készlet szerintem korrektül belőtt árazással, és jó sok alkatrésszel járul hozzá a későbbi (át)építésekhez :)