Mivel a gyönyörű őszi időnek csak nem akart vége szakadni ezért sürgősen szükségem volt egy strapabíró és gyors autóra amivel a falevelek között tudok csapatni. Pont kapóra jött hogy már rég meg akartam építeni agrof kolléga kitűnő class a ultimate buggy-ját úgyhogy gyorsan össze is raktam, szerencsére az alkatrészek nagy része kéznél volt.

Ugyan kategóriájában és méretéhez képest a 2db L motorral is egész fürge a járgány, sajnos nem tudtam megállni hogy a hajtást ne tuningoljam egy kicsit :) Így kapott 2 buggy motort és 2 BuWizz-t hogy szaladjon rendesen. Ehhez át kellett némileg alakítani a hátsó részt és a felfüggesztést, de sikerült egész strapabíró végeredményt összehozni. Persze nem olyan dekoratív mint az eredeti, de most inkább az volt a cél hogy biztosan ne kelljen 10 percenként szerelni ha sikerül valaminek nekiszaladni. Ennek okán a különböző dekorációs elemek is lemaradtak róla. Az orr-rész lett még átdolgozva, az eredeti verzió kevésbé tűrte jól az ütközéseket.

A végeredményt ebben a videóban lehet megtekinteni:

Ahogy látjátok volt szerencsém az eredeti buggyt is élőben látni és összehasonlítani a 2 kocsit. Külön meg kell köszönnöm a hathatós segítséget amit agrof kolléga nyújtott a videó elkészítéséhez, a planetáriumos snittek nagy részénél ő van a "kormánynál" :)

A kocsi beltere sajnos kimaradt, oda került a 2 BuWizz egység, így lett a legjobb a súlyelosztás. A buggy motorok lassabbik kimenete van még egy áttéttel tovább lassítva, ez adta a legjobb egyensúlyt a teljesítmény és a motorterhelés között.

Ahogy a videó végén láthatjátok azért itt nem állt meg az építési kedv, készült még egy verzió a kocsiból ami ha lehet még jobb vezetési élménnyel kecsegtet :) Jövő hétre remélem elkészül arról is a videó. Addig is még pár kép a piros verzióról: