A rally autó után úgy gondoltam hogy valami egyszerűbb kis szettet kéne motorizálni, így a 42075-re esettt a választás. A méretből adódóan logikus lett volna AAA elemtartót sőt méginkább BuWizz-t használni és egy Servo-ra bízni a kormányzást, de irreálisnak éreztem ezeknek az alkatrészeknek a használatát egy ilyen szettnél. Ehelyett inkább a 42065 Power Functions elemeinek felhasználásával láttam neki a motorizálásnak.

Mivel kicsi és könnyű a jármű ezért az egyik M motor elég is a meghajtáshoz (bár egy L motorral azért fürgébb lenne). A motor pont elfért a kocsi alján, bár a hátsó futóművet egy studdal hátrébb kellett tolni hogy a hajtást továbbra is át lehessen vinni a "motor" felé.


A másik M motor feladata lett a kormányzás. A Servo működésének szimulálásához egy egyszerű gumis visszatérítő szerkezet lett a megoldás, ezt is sikerült úgy elhelyezni hogy még az ülések is elfértek. Sajnos a kormány lett a mutatvány egyik áldozata, ezt már nem sikerült úgy rögzíteni hogy valahogy kinézzen a dolog.Az IR vevő helye adta magát, az AA elemtartó is pont befért a hátsó szekcióba úgy hogy a felnyíló ajtókat nem is kellett módosítani csak a hátsó részt.


A végeredményen elsőre nem is nagyon látszik a módosítás, a főbb szerkezeti elemek maradtak eredetiben. A narancssárga bóják maradtak még ki a csomagtérből, a fejszének és a poroltónak sikerült helyet szorítani az ülések mögött illetve a keresőfény is elfért az elemtartó felett.


További info az építményről ezen a linken elérhető.