Ajánlanátok MOC-ot?

A keretem max. 80.000...nem tudom, ebből lehet e valami jóféle MOC-ot (MrTekneex, Sheepo, Lucio Switch szintű profi építményt) összerakni rebrickable-ről...nyilván nem akkorát, mint a Dump Truck...de fontos, hogy profi legyen...

Ajánlanátok valamit, ami leírással, alkatrészekkel, shippinggel együtt belefér 80 rugóba?
2017. április 2.
Témaindító: Mea
Mea
Mea 2017. április 7. 14:09 #10 0
válasz agrof hozzászólására »
Nem teljesen értek egyet,ott van Madoca, rm8, KevinMoo, Jurgen Krooshoop, JKBrickworks,...
Köszönöm ezeket a neveket, sokat segítettél, mert nem ismertem mindet.
agrof
agrof 2017. április 5. 20:49 #9 0
válasz KZL hozzászólására »
Lehet, de értelmetlen, mert nagyon durva árakkal is nyomulnak egyes külföldi BL-es...
Nem teljesen értek egyet,ott van Madoca, rm8, KevinMoo, Jurgen Krooshoop, JKBrickworks, hogy csak a legismertebbeket említsem. Ők behatóan tesztelnek is.
Valamint sok kevésbé ismert, de remek MOC-ot kínáló is akad, szóval bőven több a pozitív ebből a szempontból.

Mondjuk méltányolandó lenne, ha lehetne tudni, hogy melyik MOC mennyire masszív...

Az árakat tekintve, teljesen jó árakat lehet találni Németországban, Ausztriában, Szlovákiában is. Nekem még nem volt rossz tapasztalatom.
KZL
KZL 2017. április 4. 23:53 #8 0
Lehet, de értelmetlen, mert nagyon durva árakkal is nyomulnak egyes külföldi BL-es boltok, a homlokod hirtelen feljebb csúszik az árak láttán! Próbálj meg használt hazai cuccokból építeni, sokkal olcsóbb, és sokan fullos minőségű használtat árulnak
Indulj ki abból ebben a méretben építve, h mennyibe lesz hozzá az elektronika, illetve mid van már meg belőle, ha ez meg van jöhetnek a kockák, ami majd össze jön előbb utóbb, az oldalon ráadásul ingyen van az összerakási! Rebrickable-n már nagyrészt minden értelmes pénzes, és nagy a szórás 10-25 eur/db. És az az igazi szívás, ha a kemény pénzen vett összerakásiból építve is esik szét a vágyott gépmadár!!!
Mea
Mea 2017. április 4. 17:26 #7 0
válasz KZL hozzászólására »
http://c-mt.dk/instructions/models_truck.htm Én ezt ajánlom neked, nagyon frankó kis...
Nagyon tetszik a link. A VOLVOra nagyon kapható lennék... Valahol volt egy hasonló oldal is egy VW transporterrel....

A rebrickable-t ismerem, lehet forintban is sakkozni ott?
KZL
KZL 2017. április 3. 23:34 #6 0
http://c-mt.dk/instructions/models_truck.htm
Én ezt ajánlom neked, nagyon frankó kis kamionokat lehet építgetni, válogathatsz, kb az ársávodban is leszel egy nyerges cuccal.
Szinte mindet megépítettem, tapasztalatból írom, h a fehér/fekete Scaniával vigyázz, mert jól néz ki de széthullik kb30 darabra a kezedben a rajz szerint csinálva , totális átépítést igényel,a Magnum dettó, bár kevésbé hajlamos rá.
Ami szuper pl a kék Volvo, de tele van kék íves szívóalkatrésszel (helyettesíthető mással), a mixer szuper, és a piros Scania is ász a 337 dbos póttal, de hajlamos kettétörésre, ha emelgeted, és meg kell erősíteni az elejét annak is!
A pótkocsik közül a piros 346db-os egy rakás.., nem építhető meg a rajz alapján a többi pót szuper konstrukció, de az 509 db-os sötétszürkét feketében építsd a szívóalkatrészek miatt!
Lucio cuccai 200tól, de inkább 300as széria a nagyok lipoval meg sbrickkel
Remélem segítettem

agrof
agrof 2017. április 3. 08:56 #5 0
Akkor pláne ajánlom a Rebrickable-t, nem csak modellt keresni. Regisztrálsz, megadod a szettjeidet, és egyből mutatja, hogy mennyi alkatrészed van meg, mennyit kell venni egy adott modellhez - sőt még ki is keresi neked Bricklinken, hogy honnan tudod megvenni őket és mennyiért, így a büdzsét is egyből tudod ellenőrizni. Elég profi?
Mea
Mea 2017. április 3. 05:29 #4 0
Szeretem a C-modelleket, köszönöm, ezt már töltöttem is le, de valami teljesen önálló ( nem one-set MOCra) gondoltam, mint pl. a Street Sweeper, vagy valami dump truck, flatbed, stb. A Land Rover is ilyen, de szerintem nem fér bele a keretbe.
agrof
agrof 2017. április 2. 19:34 #3 0
http://www.rebrickable.com/mocs/MOC-2298/Dalafik/42009-alternate-heavy-duty-forklift/
Ez például elég frankó!
Ajánlom böngészni a C-modelleket Rebrickable-n.

Valamint ők kínálnak GBC verziókat szettekhez, profi útmutatóval, igaz pénzes, de remek ötletekkel tarkított konstrukciók:
A 42042-höz kínálják a legtöbb verziót.
Weinperattila
Weinperattila 2017. április 2. 18:15 #2 0
Weinperattila
Weinperattila 2017. április 2. 18:12 #1 0
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem