Sziasztok!

Még mindig vonat.

MODolásra eddig nem nagyon adtam a fejem, de mivel lett még egy a legutóbbi állomásból, kénytelen voltam az alkatrészeket összeönteni, és kitalálni valamit.


Próbáltam az eredeti készlet karakterét kicsit átmenteni. A peron hosszabb lett 16 studdal, és jócskán ki is szélesedett. Megmaradt a kajálda, kicsit szintén kibővítve. Itt már kényelmesen le lehet ülni egy asztalhoz, elfogyasztani egy finom sült kolbászt.


A plusz alkatrészek használatát is minimalizáltam, illetve a két készletet majdnem teljesen fel is használtam. Egy-egy nagyobb marék elem maradt/kellet hozzáadni.

És ha már modolt állomás, akkor legyen mellé vonat is. A gyári 60051 nem a kedvencem. Alacsony és túl fehér. Ezeken változtatni kell. Az orrkúp adott, melynek vonalát kicsit tovább folytatva 2 plate-et tudtam emelni a magasságon. Az eredeti díszcsík piros, ezt súlyoztam kicsit, mert újabb szín bevezetésével már nagyon bazári lett volna megítélésem szerint.


Itt is cél volt az eredeti karakter megtartása, az egyszerűség, valamint kevés plusz alkatrész használata. Pár köztes vagont azért még fog kapni valamikor..


Együtt a legjobbak:


Köszönöm a figyelmet!