Szóval ismét volt egy érdekes Rebrick verseny... és erre most nagyon készültem. :) A feladat az volt, hogy egy LEGO Creator Expert készlet elemeiből építsünk egy új modellt. Én a 10218-as számú Pet Shop készletet választottam, ez egy régebbi moduláris, viszont nagyon tetszik a színvilága, valamint az, hogy 2 különálló épületből áll. Próbáltam valami egyedit kihozni belőle, hát ez lett. Fontos megjegyezni, hogy az 1x2-es technic kockák is jó helyen vannak, szóval össze lehet kapcsolni a többi modulárissal is!

Még december elején kezdtem az építést, méghozzá úgy, hogy szétszedtem a készletet, színek szerint szortíroztam az alkatrészeit, majd mindenféle ötletelés és tervezés nélkül hozzáfogtam. Nem tudtam mit akarok építeni, sőt azt sem, hogy körülbelül hogy fog kinézni, minden útközben jött.

A modellt ezután virtuálisan is megépítettem (Mecabricks), majd az animáció elkészítése és renderelése Blenderben történt, az utómunka pedig After Effectsben. Körülbelül 1 hónap munkáját láthatjátok az alábbi videóban, jó szórakozást! :D Jöhetnek a vélemények! ;)

Ha esetleg a verseny oldalán is meg szeretnétek tekinteni, aztitt megtehetitek.