Körvonalazódnak a The Lone Ranger szettek

3 hozzászólás
2013. február 13.

A The Lone Ranger, azaz A magányos lovas az 1950-es években játszott western sorozat, melynek film adoptációját idén júliusban mutatják be a mozikba. Habár a főszereplők között Johnny Depp neve is szerepel, mindenki nagy bukásra számít. Az viszont biztos, hogy a Lego adoptáció sikert fog aratni!

 A LEGO több mint 10 éve nem jelentetett meg western témájú szetteket. Az utolsók még a „régi” LEGO Western sorozat részei, és valószínűleg sokan sajnálták, hogy nem volt azóta sem folytatása.

Végre nem kell tovább búsulnunk emiatt. Már tavaly napvilágra került a hír, hogy a Lego megvásárolta a Disney jogokat, és új western szetteket dob piacra idén a The Lone Ranger sorozat alapján. Az első képeket látva, lesz okunk folytatni a westernes Lego-k gyűjtését.

Lego The Lone RangerA Lego 79111 Constitution Train Chase egy igazi, a vadnyugati filmekből megszokott western stílusú vonattal lep meg bennünket. Általában a szettek csak egy sín részletet szoktak tartalmazni, valami épülettel, de ebben egy teljes kör sínkészletet kapunk! Ezen felül 7 minifigura is lesz a dobozban: The Lone Ranger/John Reid (played by Armie Hammer), Tonto (Johnny Depp), Rebecca Reid (Ruth Wilson), Danny Reid (James Badge Dale), Butch Cavendish (William Fichtner), Latham Cole (Tom Wilkinson) és Jay Fuller Kapitány (Barry Pepper).

Lego The Lone Ranger
Fedezd fel a szenes kocsi titkos átjáróját, robbantsd ki a rabszállító kocsi ajtaját a dinamittal,
és szöktesd meg Rebeccát és Dannyt!

Lego 79108 Stagecoach Escape dobozban egy remek westernes postakocsit fogunk találni, 5 minifigurával, és 3 lóval. Ennek az ára nem lesz olyan hajmeresztő -várhatóan 6,500 Ft-, ezért valószínűleg sokan be fogják szerezni. Remek folytatása lenne a westernes Lego gyűjteményünknek.

Lego The Lone Ranger

Nézzétek meg a képgaléria képeit is!

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

3 hozzászólás

Ezeket olvastad már?

3 hozzászólás
Feri84
Feri84 2013. február 15. 09:05 #3
Szerintem is jó ötlet ez a vadnyugati téma függetlenül attól hogy én távol maradok tőle. De ha belegondolok hogy gyerekként tetszett volna egy ilyen szerintem sikeres vonal lehet.
Kérdés csak az árazás lesz. Mivel licenszes téma így kicsit magasabbra várom mint mondjuk egy azonos elemszámú City készletet.
Pumukli
Pumukli 2013. február 15. 06:26 #2
abban nem vagyok biztos, hogy venni is fogok ilyen lone ranger szettet, de nagyon pofásak

én is nagyon bírom az ilyen vadnyugati szetteket janoo, talán majd egy kisebbet porfogónak megveszek
Janoo
Janoo 2013. február 14. 21:22 #1
Nekem anno volt westernes legóm. Szerintem nagyon jó téma, nagyon pofás kis szettek voltak. Ezek is jónak tűnnek, de a filmadoptációkat annyira nem kedvelem. Nem azért mert rosszak... egyáltalán nem rosszak!! De szerintem a Lego-nak nem kell egy filmhez fűződnie. Ott van pl a Lego City, nem fűződik filmhez, mégis remek, sőt... és ilyen a westernes Lego is. Szerintem elég lett volna azt folytatni, mert remek egy sorozat volt!

Azért legalább lesz folytatása lassan a vadnyugati hangulatot idéző Lego-nak