Az októberi ajándékhoz képest (amit ide kattintva nézhetsz meg) ránézésre sokkal kisebbnek tűnik, pedig pontosan 20 LEGO elemmel többet tartalmaz, így a zacsik kinyitása után 127 elemmel kell megbirkóznunk. Viszont ezeknek az elemeknek a java rész 1x2-es lapos alkatrészek, amikkel a jégpályát fedjük, de igazából a legnagyobb elem is csak 2x2x1-es méretű, a hokikapu oldalai - persze az utcai lámpát nem számolva.

A Creator vonalnak megfelelően, szerencsére ez a készlet sem tartalmaz hatalmas előregyártott elemeket, hanem mindent szépen mi magunk építhetünk meg. Még a hoki ütőket is, amikről viszont van egy kis vita a neten, hogy talán jobb lett volna a 4. Minifigura sorozathoz kiadott hoki ütőt használni. Az hokis minifig hokiütőjét ellenzők azzal érvelnek, hogy így sokkal nosztalgikusabb a készlet, amiben ráadásul igazuk is van. Viszont az tény, hogy azok a hoki ütők azért picit ormótlanok, épp csak egy kicsit kisebb mint a kislány feje. 

Egy másik negatívuma a készletnek a minifig fej méretű hógolyók. Talán egy kicsi kör alakú "lámpa" elem fehér színben is elég lett volna (ami az utcai lámpa tetején is van). Minden esetre ha egy ekkora hógolyó eltalálja a kislányt, annak biztos sírás lesz a vége.

Összegezve

A kevesebb néha több! A végébe (képen bal oldalt) a szánkó pálya szerintem elhagyható lett volna, helyette inkább egy kicsi "hókupac" kb. 4 fehér slope-ból és pár fehér kör alakú elemmel a tetején, amit már említettem hógolyó helyett. A képen pedig foghatna egy olyat a kisfiú, azzal is jelezve, hogy a hókupac teteje hógolyókat "takar" - csak mint a valós életben. Így a hoki pálya is nagyobb lehetne, és akkor már azok a nagyobbacska ütők is talán jobban belesimulnának a készletbe.

De ahány ház, annyi szokás!” Nincs olyan LEGOs, aki nem örülne ennek a készletnek úgy ahogy van. Ráadásul ne felejtsük, a LEGO egyik tulajdonsága, hogy úgy építjük meg, ahogy nekünk tetszik.

Nektek mi a véleményetek erről a LEGO készletről? Így hagynátok vagy változtatnátok rajta valamit?!