Lego minifigura 10 sorozat

Szólj hozzá elsőként!
2013. április 3.

Már áprilist írunk, úgyhogy ideje megjelennie a boltokban a várva várt 10 sorozatú minifiguráknak. Lassan egy hónapja folyik a beszélgetés az új Lego figurákról, de most már visszavonhatatlan bizonyítékunk van az elkövetkező szériáról.

A 9-es és a 8-as sorozat sem volt rossz, de sokak szerint a 10 széria viszi a pálmát. A megszokott kb. 700-800 Ft kifizetése után, már csak abban kell reménykednünk, hogy a csomagban olyan legyen ami még hiányzik a készletünkből, vagy a rejtélyes 17. figura – az Arany minifigura amiből nem árthat, ha sok van.

Lego minifigura 10 sorozat

És milyenek lehetnek?! Nézzük át őket balról-jobbra, fent kezdve az alsó sorok irányába haladva:

Könyvtáros – kávésbögrével és egy könyvvel, aminek a címe „Oranges and Peaches” - Narancsok és Barackok.

Szobafestő - teddy hengerrel, és egy olyan sapkában amivel már találkozhatunk a 9 sorozat vízvezeték-szerelő minifiguránál – bár ott kék színű volt.

Női Viking Harcos – remek folytatása az eddigi vikingeknek: Viking Harcos 4 sorozat, Viking Nő 7 sorozat, és a Felvidéki Harcos a 6. minifigura sorozatból. Az arany hegyű lándzsájával és a címeres pajzsával eddig még nem találkozhattunk.

viking minifigurák

Hajókapitány – a hozzá illő sapkával és távcsővel. Kérdéses hogy sirály miért jár hozzá?! Kommentekben várjuk az érveket!

Baseball játékos:  a 3. szériában található baseball játékos ellenfele! Clutchers vs. Stackers

Szomorú Bohóc – nagyon hasonlít a 2. sorozat bohócára.

Trendi Kiscsaj – természetesen okostelefonnal, napszemüvegben egy zsebebbel.

Mr Gold az Aranyfigura – ő nem kifejezetten része a 16 minifigurából álló 10 sorozatnak, hanem egy limitált 17. extra figura - valószínű nagy verseny lesz a milliárdost ábrázoló figura beszerzéséért.

„Öreg Motoros” – természetesen piros fejkendővel, és egy csavarkulccsal a kezében. Anno a kalózoknak volt ilyen piros fejkendőjük.

Nagypapa – újsággal és kávésbögrével, ráadásul az első kopaszodó minifigura!

Indián harcos – harci díszben, harci baltával. Remek kiegészítése az eddigi Amerikai őslakosoknak a 1, 3 és 7 szériából.

amerikai őslakos minifigurák

Paintball játékos – a paintball játék sokaknak tetszik, és ezek szerint már a Lego minifiguráknak is! Bár őt már párszor lelőtték, azért fogcsikorgatva várja az ellenfelet. A paintball fegyvere egy új Lego elem.

Római Katonatiszt – karddal, köpönyeggel, és díszes sisakkal. Az eddigi római minifigurák közé tökéletesen beillő darab: a 6 sorozat Római katona tisztje, és 9 sorozat Római Császár hű alattvalója.

római minifigurák

Medusa Nő – egy újabb mitikus figura. Már találkozhattunk egy Sellővel és egy ellő Uralkodóval a 7 és 9 sorozatban.

mitikus minifigurák

Méhecske Kislány – valószínű a csuprával együtt csatlakozni fog a többiekhez: Gorillának jelmezbe bújt srác, Krokodilnak öltözött srác, Nyuszi Srác és a Csirkébe bújt srácok közé – végre egy lány!

jelmezbe bújt minifigurák

Szabadságharcos Katona – a parókáját leszámítva nem tartható jelentősnek, mivel anno a kalózos szettekben nem egy ilyesmi minifigura jelent meg, puska pedig akad bőven annak, aki egy kalózos Lego-t is vett már életében.

Nos Nektek mi a véleményetek a 10 sorozat minifiguráiról? Melyik lesz az elsősorban beszerzendő – persze az Aranyfigurát leszámítva?  

A képgalériában találtok egy nagyfelbontású képet róluk! Akár háttérnek is kiváló! 

Nézzétek meg a korábbi szériákat is:

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

Szólj hozzá elsőként!

Ezeket olvastad már?

légy Te az első hozzászóló
Partnereink

Kutya webáruház, kutyaeledel, webshop, kutya hirdetés


Hírek Portál.hu Keresned sem kell! LinkBank WYW Globál Directory Lego linkgyűjteményLinky.hu - LinkekLinkWeb - Linkgyűjtemény!wlink