A legtöbb változás az Eladó LEGO menüpontot, azaz a hirdetéskezelést érinti, így vele kezdjük a sort - meg amúgy is onnan indult az egész fejlesztgetés...

Mivel már 1 éve állandósult az átlag 10 oldalnyi hirdetés, úgy éreztük, ideje lenne komolyabbra venni a figurát, így kiegészítettük egy olyan résszel, ami az 1 hónapnál régebbi hirdetésekről kiküld a hirdetőnek egy levelet, hogy "aktiválja újra" hirdetését. Ha ezt egy hónapig nem teszi meg, a hirdetést felfüggeszti a rendszer - így szépen lassan el fognak tűnni az egy éve feladott, már rég nem aktuális hirdetések, másrészt sokkal dinamikusabb lesz az Eladó LEGO menüpont, hisz nem lesz 2 hónapnál régebbi hirdetés.

Ezek a levelek már ki is mentek, sőt, pár hirdetés már be is lett frissítve, úgyhogy működik is!

Ezen felül szétválasztásra került az "Eladok" és a "Keresek" hirdetések, és a keresek hirdetéseknél nem kell képet feltölteni, árat megadni... szóval picit ésszerűbb lett a dolog. A hirdetés típusa és további szűrési lehetőségek is megjelentek a hirdetéseknél, mint például a megye és az árkategória szűrő.

De ezzel még mindig nincs vége, ugyanis a hirdetés feltöltése is tartogat meglepetéseket. Minden beviteli mezőt elláttunk hasznos tanácsokkal, hogy azok megfogadásával növeljük az eladás esélyét, és hogy csökkentsük az olyan hirdetéseket, mint például "Eladom a legóim" 1Ft - erre még maga a hirdető sem kattintana rá!

A hirdetéseknél van még egy újdonság, méghozzá a Hirdetésetek Statisztikája. Minden aktív hirdetésetek nézettségét megnézhetitek diagramon. Ehhez az adatokat a Google Analytics szolgáltatásából kérjük ki.

A bejelentkezésben is történtek változások

Mostantól 5 próbálkozásotok van kitalálni a saját jelszavatok. Ha nem sikerül, akkor 1 órára zárolásra kerül a profilotok. Ezzel együtt kaptok egy emailt is, mely tartalmaz egy "kulcsot" (linket), amivel feloldhatjátok a zárolást, és próbálkozhattok tovább. Persze ha meguntátok, akkor még mindig ott van az "elfelejtett jelszó" dolog is.

És azok a szívecskék! Amitől asszonypajtás, nevén nevezve Csilla úgy nevetett mikor meglátta, hogy még a könnye is kicsordult...

Mostantól adhattok szívecskét a hozzászólásnak, ezzel jelezve, hogy nektek ez tetszik/hasznos válasznak tartjátok. Akinek nem tetszenek a szívecskék, az közölje most, vagy hallgasson mindörökké!

Ezen felül a minifiguráknál és az alkatrészeknél is megjelentek a hozzászólások.

További apróbb változtatásokat is eszközöltünk, hogy még szebb és jobb legyen weboldalunk - és ez néhol összejött is jött!

Amennyiben némi zavarodottságot mutatna számotokra a Leg-Technic, ne könyveljétek el "hogy ez megőrült", hanem értesítsétek az oldal mindenkori pszichológusát azaz Janoo-t, és kikezeljük az átmeneti elmezavarból!

Ne felejtsétek, az oldal hibáival kapcsolatban írjatok az Az oldal hibáinak fórumába, kamaszodó oldalunk nevelésének további lépéseiről pedig a Merre tovább fórumba várunk ötleteket.

 

További kellemes böngészést az oldalon