Drakolder
Drakolder megosztott velünk egy videót
Hsz-ekben már említettem, hogy átépítettem a XERION készletet full PF-re, ez csak egy rövid videó ami az Agromash expo-n készült róla, remélem egyszer lesz annyi időm hogy egy normális videót is tudok készíteni róla.
340 megtekintés
7
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2017. február 15.
4 hozzászólás
Drakolder
Drakolder 2017. február 16. 11:18 #4 0
válasz dokludi hozzászólására »
Szuper lett. Majd ha megoldható, képeket tudsz fel tenni, hogy hogy fért el benne 8...
Lényegében csak külsőleg hajaz az eredetire, de apró módosítások a kasztniban is vannak. Majd teszek fel képeket is, de röviden le tudom írni. A motorház alatt van az XL motor ami hajtja, mellette a lipo aksi, alatta van egy M motor ami az első felfüggesztést mozgatja. az első híddal egybe van építve az egyik servo így az első tengely pendulárisan mozog. a Fülke alatti középső részben van 4 M motor (fülke kiemelés, fülke elfordítás, hátsó felfüggesztés, TLT) és a hátsó híd felett van a másik servo.
Az XL motorral abszolút nem vagyok elégedett a hajtáslánc elején akkora nyomatéka van, hogy a két 16 fogas fogaskerék elkattog benne rendre ha nagy a terhelés. Pedig nem is direktbe hajtja azokat a tengelyeket van előtte áttétel. Persze szólóban ez annyira észre se vehető, de ha már kap valami vontatmányt azzal már néha elkattog.
2 L motorral talán jobb lenne a hajtás de akkor ugye mindent át kell variálni a belső elrendezésben, ehhez még nem volt időm.
dokludi
dokludi 2017. február 16. 09:39 #3 0
Szuper lett. Majd ha megoldható, képeket tudsz fel tenni, hogy hogy fért el benne 8 motor. Gondolom ki lett belezve rendesen. Jó ez a készlet még mindig.
Drakolder
Drakolder 2017. február 16. 07:35 #2 0
válasz sztarkapus39 hozzászólására »
Ha átfordítod a fülkét, akkor a kormányzás is változik? A kiadott készletben, ha átfo...
Applikációval irányítod az SBricket, aminek vannak korlátai, főleg annak aki nem tud programozni (én), de speciel amit te mondasz azt meg lehet oldani már alapesetben is.
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem