kbalage
kbalage megosztott velünk egy videót
Sziasztok!
Elkészült a harmadik (és egyben utolsó) 42069 RC mod. Eredetileg nem is terveztem többet csinálni de meggyőztek hogy érdemes lenne kerekekkel kipróbálni a 4 buggy motoros verziót, mert az látszott hogy a lánctalpakkal nem nagyon lehet kihozni belőle a maximumot. Így maradt a könnyített felépítmény, a futóművet át kellett alakítani a kerekekhez (és a buggy motorokhoz). 2 BuWizz felel a meghajtásért, Servo a kormányzásért. Ugyan a felfüggesztés maradt a régi de elég pattogós lett terepen a kocsi, nincs túl sok mozgástere a kerekeknek. A sebességre viszont nincs panasz, az egyik Youtube kommentelő kiváncsi volt rá hogy lehet-e gyorsabb mint rm8 trial truck-ja, hát ezt sikerült megugrani - 17.2 km/h lett a vége :) Jó kis móka volt ezeket a variációkat megépíteni, az biztos hogy én inkább az egy számmal kisebb járműveket részesítem előnyben, ekkora súlyt már nagyon körülményes rendes tempóval mozgatni.
335 megtekintés
7
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2017. szeptember 27.
5 hozzászólás
techniking
techniking 2017. október 14. 16:13 #5 0
nagyon király

kbalage
kbalage 2017. szeptember 28. 22:28 #4 0
Köszönöm Valóban egyfelöl jó hogy szép nagy és szellős a készlet így nem annyira macerás helyet találni a meghajtásnak, de ugyanakkor az is látszik hogy a gyors Lego autó legnagyobb ellensége a súly. A 42037-es készlet talán az a méret aminél lehet már pofás formákat összehozni de még elég dinamikusan tud mozogni mert nem túl nehéz. A szilikonos sztori nem tudom mennyit adna hozzá, most készül egy nagyon könnyű és sokkal-sokkal gyorsabb kreálmány amivel megpróbálom elérni a rendszer határait
HSzabi1
HSzabi1 2017. szeptember 28. 20:25 #3 0
Ez ismét nagyon jó lett! Jó, hogy ebben a modellben "elveszik" a 4 db motor és a két vezérlő egység. Ez egy szuper jármű!
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem