agrof
agrof megosztott velünk egy videót
Sikerült végre egy kis strapa-teszt videót összehozni a kis Monster Truck-omról. Köszönet Kbalage kollegának a filmezésért!
Érdekesség: a zene is magyar szerző műve. Fogyasszátok egészséggel.
226 megtekintés
5
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2017. november 4.
5 hozzászólás
HSzabi1
HSzabi1 2017. november 6. 10:31 #5 0
válasz kbalage hozzászólására »
Legközelebb több koncepciót kell vinni a videózásba ha tudom hogy ilyen jól szerkesztett...
A lassításoknál a magas fps valóban fel is tűnik! Nem a "gép hangját" szerettük volna hanem a játékosokét! Azt hiszem szükséged lesz egy külön hang rögzítőre, amit utána fel tudsz használni a videod audio vágáshoz . (Így nagyon okos vagyok, de nekem türelmem a video szerkesztéshez nem igazán van, audio-val sokat dolgoztam, de a video többszörös munka igényű) Emelem kalapom az igényes felvételek előtt, mert tudom, mi munka van velük!
kbalage
kbalage 2017. november 5. 21:30 #4 0
Legközelebb több koncepciót kell vinni a videózásba ha tudom hogy ilyen jól szerkesztett kis anyag lesz a végeredmény, a pullback monster truck csak amolyan mellékszereplő volt Egyébként 180 fps video ezért nincs hangja.
agrof
agrof 2017. november 5. 18:40 #3 0
Igen, 4 Pullback motor van benne, párban összekötve tengellyel.
Hang nélküli videók készültek (4 db ~ 15 másodperces), a hibátlan menetekről természetesen nem készült felvétel, amikor talpra érkezett és gurult tovább.
Nagyon nem foglalkoztunk vele, semmi extra koncepcionális beállás nem volt, csak hogy legyen valami egy kis bemutatóhoz. Azért a 6-7 futamnál már 1-2 pin kicsúszott, amikor a tető sarkára esett, de ettől függetlenül örülök, hogy ennyire bírja. Köszönöm a vállveregetést!
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem