Mea
Mea megosztott velünk egy gondolatot
SPOILERVESZÉLY! Egy kis előzetes info 2018 margójára ???? mehet a brainstorming...

https://drive.google.com/folderview?id=186_zxYOlJ_1q0ARN5xZv-tVZRaJf0ZX6
404 megtekintés
1
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2018. január 2.
6 hozzászólás
Teutonknight
Teutonknight 2018. január 17. 20:33 #6 0
Aztán lehet reménykedni, hogy lesz átalakító kábel mint most a 9v-os motorokhoz. Azért a 9v-os időkben mindent össze köthettél mindennel témától függetlenül. Most ez az átálási szakasz viszont eléggé frusztráló. Felhasználói oldalról nézve nem értem, hogy miért lenne jó másik csatlakozó alkalmazása (hacsak valami elektronikai limitáltságba nem ütközik a jelenlegi, de ehhez sajnos nem értek). Sokan örülnénk, ha a jelenlegi motorokat is használhatnánk az új vevővel, ha másért nem akkor az IR gyengécske hatótávjának leváltása miatt.
kbalage
kbalage 2018. január 17. 20:09 #5 0
válasz Teutonknight hozzászólására »
Megint némi érdekesség. Véleményem szerint, nem az igazi. Egyik sem. Ja és az áruk...
Ha kis eszük van akkor nem lesz kompatibilis a jelenlegi rendszerrel hanem ez is már az új 2.0-ás PF előszele. Szépen kiadnak most egy bluetooth vezérlőt meg egy hozzá való elemtartót & vonatmotort, aztán tesztelheti a nép a gyerekbetegségeket. Remélhetőleg jövőre meg jöhetnek a Technic vonalra a különböző motorok az új csatlakozóval.
Teutonknight
Teutonknight 2018. január 17. 19:33 #4 0
Megint némi érdekesség. Véleményem szerint, nem az igazi. Egyik sem. Ja és az áruk is magasabb lesz mint eddig. Ha a vevők kompatibilisek maradnak a jelenlegi pf motorok csatijaival, akkor van esélyük
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem