Brickyboy
Brickyboy megosztott velünk egy gondolatot
Aki még nem tudná, idén érdekes módon a Lego nem lesz jelen a londoni játékvásáron, a nürnbergin pedig a sajtónak nem engedélyez semmiféle kép- vagy írásbeli hírközlést. Nyilván a kínai másolatok gyártását akarják ezzel megakadályozni, de nem hiszem, hogy nagyon sokat elérnének vele. Ti mit gondoltok?
246 megtekintés
0
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2018. január 11.
5 hozzászólás
dokludi
dokludi 2018. január 20. 17:11 #5 0
Nem tud meglepni a Lego az elmúlt hónapok eseményeiből kiindulva. Nálam már jó ideje elindult azon a bizonyos lejtőn. Remélem azért még időben magához tér és változtat jó néhány dolgon.
Brickyboy
Brickyboy 2018. január 11. 23:39 #4 0
válasz HSzabi1 hozzászólására »
A manapság érzékelhető kpncepció kizárólag a profitról szól, semmi különleges, átható...
Igen, sajnos manapság ez figyelhető meg a legtöbb helyen. Minél több pénzt lehetőleg minél kevesebb dologért. És ezzel, mint a 2000-es évek elején, lehet, hogy megint megüti a bokáját a Lego. Manapság már én is azt nézem, régebben valahogy jobbak voltak a készletek (nem elemszámban, inkább újdonságukban), és próbálom a még jópofa hiányzó készleteket beszerezni.
HSzabi1
HSzabi1 2018. január 11. 23:14 #3 0
A manapság érzékelhető kpncepció kizárólag a profitról szól, semmi különleges, átható stratégia, átgondpltság. Jó, hogy van sok régi készlet, ami még nincs meg, így azért még tud örömet okozni
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem