Mea
Mea megosztott velünk egy gondolatot
Mint kiderült, az új szuperautó egy Bugatti. Szóbeszéd alapján 600 elemszámmal ugorja meg a Porschét. Kép egyelőre nincs, csak egy beharangozó videó.
282 megtekintés
2
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2018. január 30.
4 hozzászólás
gabigo
gabigo 2018. január 30. 21:13 #4 0
369 ojrót írnak...
Nem lesz ott minden háztartásban....
Teutonknight
Teutonknight 2018. január 30. 17:29 #3 1
Hehh, gondolom a fele pin meg tengely... Lehet egyedül vagyok, de jobban örülnék egy funkciódús "olyan mintha xy sport kocsi lenne" készletnek, ahol nem mondják meg, hogy mire kell gondolni mikor megépíted. (pl. 8880, 8448 stb.)
Azért a licenszelt márkák elég csúnyán beették magukat a technic vonalba. Nyílván vannak jól sikerültek, a mercedes kamion pl. pont ilyen, ott szerintem a funkciók és a technikák alkalmazása elég változatos volt (pneumatika, l motor, és hozzányúlós funkciók jó felfüggesztés ) vagy a mostani rally autó az is nagyszerű készlet, de pl. a porsche számomra nem nyújtana több élvezetet mint egy 42039 24H race car. (azt el kell ismerni, hogy nagyon jól néz ki) Nem, sajnos nincs meg a porsche, így némiképp hitelemet veszthetem, hogy csak alkatrész listából, videókból és képekből igyekeztem leszűrni azt, hogy érdemes-e beszerezni. Az új árát tekintve nem.
Félek, a bugatti sem kap emészthetőbb árazást. Reméljük azért a funkció jók lesznek (jól működőek). Ami érdekes lehet, az az állítólagos új pneumatika kapcsolók. Ha jól vettem ki eurobricksről, lehet hogy tengellyel is kapcsolható lesz?
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem