kbalage
kbalage megosztott velünk egy videót
Sziasztok! Mivel a BuWizz dokumentációja finoman szólva sem részletes ezért készítettem egy videót a setupról, hogyan kell csatlakozni, mik a profilbeállítások és milyen sebességre lehet számítani a 2.0-ás kockával. Bónuszként van pár felvétel a ludicrous módban való csapatásról is :)
348 megtekintés
6
0

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc közösségi portálodon!

2018. február 17.
14 hozzászólás
Nfsman
Nfsman 2018. február 20. 14:35 #14 0
válasz mdbz hozzászólására »
Bocs az off-ért, de nem akarok külön témát indítani a dolognak, hisz' csak találgatás...
Igazából meg nem mondom hol, de azt olvastam, hogy alapvetően az összes lego motor (legalábbis az újak) 12V-ra vannak méretezve, de a túlterhelés elkerülése végett 9V-on használja a lego.
Teutonknight
Teutonknight 2018. február 20. 13:25 #13 0
Szia! Szép videó összeállítás! A buwizz meg egy nagyon jó cucc, csak tényleg borsos. Mondjuk tény hogy tényleg vevő és akksi egyben és nem ir-es
mdbz
mdbz 2018. február 20. 13:04 #12 0
Bocs az off-ért, de nem akarok külön témát indítani a dolognak, hisz' csak találgatás az egész, de még egy gondolatsort megosztanák a FP2-vel kapcsolatosan: Legelvetemültebb álmom, hogy a 10 darab elem 8+2 felosztásban lesz (elemtartó-vevő és táv). Így szépen emelkedne a fesz 12V-ra, ami nagyobb teljesítmény elérését tenné lehetővé (vagy azonos teljesítményhez kisebb áramot). Mivel a boost kábelezése 6 eres, mehetne az egyik páron 12V, a másikon 9V, a fennmaradó pedig használható PF környezetben a szervo vezérléséhez, boost/mindstorm-nál pedig adat továbbításra. Ezzel megmaradna a dolog visszafelé kompatibilisnek, az PF-PF2 átalakító kábel is egyszerű lenne, a 12V-os ág bekötetlenül maradna a 'régi' csati irányába. Sőt a 12-9V potenciál különbségéből még a wedo 3V-os tápja is meglenne, bár azt a rendszert nem ismerem pontosan.
A weboldal cookie-kat használ. több info...értem